Wie ben ik?

Ik ben Annemie (°1972) en heb 2 kinderen Yannick (°1996) en Jirina (°1999) met ASS (autisme spectrum stoornis).

Na 2 langere relaties en een auto-ongeluk kwam ik tot het inzicht dat er meer in het leven moest zijn dan werken en je huishouden.

Leergierig als ik ben, ging ik in ‘De Walnoot’ alle modules volgen over de bachbloesems. Ik kon mij helemaal vinden in de denkwijze van Dr Bach.

Je kan je emoties weer in balans krijgen met de bachbloesems maar als je je denkwijze niet gaat omdraaien, ga je na verloop van tijd fysieke ongemakken ervaren.

Zo kwam het boek van Inge Rock ‘Je wordt wat je denkt’ op mijn pad’ en ben ik hiermee aan de slag gegaan.

Verschillende jaren heb ik trainingen gevolgd bij Inge, alsook 3 Turning Points samen met Paul Martinelli, waar ik enorm veel waarde meekreeg.

De producten van Forever Living op basis van Aloë Vera hebben me ook verder geïnspireerd.

Maar ik bleef nog op mijn honger zitten omdat ik te regelmatig cliënten op mijn pad bleef krijgen met veel fysieke klachten.

In mijn zoektocht naar antwoorden kwam ik in contact met de Levensschool en heb ik de 4-jarige opleiding als gezondheidsconsulent afgerond. Ook daar werd de nadruk gelegd op het belang van de juiste denkprocessen en wat hun invloed op het lichaam hierin heeft. Voor mij werd het duidelijk hoe cruciaal dit is om het genezingsproces te bevorderen.

Om een behandeling te optimaliseren wordt er ook regelmatig gebruik gemaakt van bachbloesems, voetreflex en dieptemassage

Uiteraard blijf ik me nog steeds verder verdiepen in autisme. Op regelmatige basis volg ik hiervoor verschillende cursussen, waaronder recent ook personal organizing,

Hierdoor heb ik nog meer hulpmiddelen voorhanden om u als cliënt verder te helpen.

Kortom :

Vanuit mijn eigen zoektocht en ervaringen met mijn twee kinderen met autisme hebben we samen de juiste gebruiksaanwijzing leren ontdekken om het beste uit hun naar boven te halen.

Ik wil jou ook graag helpen om de juiste handvatten te ontdekken zodat ook jij je kind in zijn kracht kan zetten.

Inmiddels werk ik samen met de groepsprakijk Coranima te Tongeren.
Hierdoor kan je met mij afspreken op 2 locaties : Sint-Truiden en Tongeren.

Neem gerust contact met mij op om een afspraak vast te leggen op een moment en plaats dat voor jou het beste uitkomt.

Ik hoop je snel te mogen begroeten.

Share