Metamorfose therapie

Metamorfose therapie is een vorm van reflexzone therapie waarbij de voeten, de handen en het hoofd worden behandeld.

De behandeling bestaat uit een zachte aanraking van de reflexzone van de wervelkolom op de voeten, de handen en het hoofd. Energie volgt aandacht, energie volgt afstemming.

Door je af te stemmen op de reflexzone van de wervelkolom en daar met liefdevolle accepterende aandacht bij te zijn nodig je de Levenskracht uit om te doen wat nodig is.

Door de therapie kunnen blokkades in het energiesysteem van het lichaam, die meestal zijn ontstaan door heftige ervaringen, trauma’s of andere gebeurtenissen in het leven, worden opgeheven. Hierdoor zal de mens die de behandeling ondergaat vaak een innerlijke transformatie doormaken, vandaar de naam metamorfose therapie.

Robert St. John (1914-1996) die de metamorfose massage ontwikkelde, ontdekte dat hier de herinneringen liggen aan de tijd voordat je geboren werd. Hij noemde zijn ontdekking dan ook prenataal therapie. In deze prenatale periode werd de basis gelegd voor je talenten, je kwaliteiten en voor de belemmeringen die je ervan weerhouden te zijn zoals je bedoeld bent te zijn. Door vanuit liefdevolle aandacht te kijken naar wie je ten diepste bent en naar wat je tegenhoudt om zo te zijn, komt een bewustwordingsproces op gang waarin blokkades losgelaten worden en levenskracht en levensvreugde een plaats krijgen. In een tijd waarin we overstelpt worden door invloeden van buitenaf is er steeds meer behoefte aan momenten om stil te worden en te voelen van binnenuit.

Om mijn online agenda niet te uitgebreid te maken mag je een behandeling aanvinken van dieptemassage-metamorfose therapie en dan bij opmerkingen vermelden welke behandeling je juist wilt.

Share